Start forebygging av pollenallergi nå

pollenallergi Er du plaget med pollenallergi kan akupunktur være et effektivt alternativ for deg.

Våren er årstiden de fleste ser frem til og gleder seg over, men er du plaget av pollenallergi er dette en tid med mye plager som; – kløende øyne, rennende nese, hodepine, tette luftveier og mange opplever tung pust og slitenhet på grunn av plagene som preger dagene.

Akupunktur er effektivt for å styrke det som er svekket, få bukt med underliggende ubalanser i kroppens energisystemer, som bl.a vil bedre immunforsvaret. Ubalansene er med på å gjøre deg lite motstandsdyktig ovenfor ytre allergener som pollen om du opplever allergi. Du er kanskje også stadig forkjølet eller plaget med kronisk hoste, tette bihuler eller astma.

I tradisjonell kinesisk medisin (TCM) er behandlingsprinsippet å gjøre noe med årsaken som skaper pollenallergien og evnt. lette de akutte symptomene underveis eller som et supplement. Kanskje du kan være heldig og slippe en ubehagelig pollenvår ved å forebygge og styrke kroppen før sesongen starter.

Februarmåned er et perfekt starttidspunkt som gir deg den beste forebyggingen – jo tidligere jo bedre. Du har da et tilstrekkelig tidsperspektiv som vil gi deg de nødvendige behandlingene som trengs for å unnslippe mest mulig plager og unngå mye medisiner.

God erfaring med behandling av dette problemet og diverse andre plager!

Ønsker deg en fin dag :)

Akupunktør TCM® og Soneterapeut

Nina Marie Tømt Carlsen

E-post: ninatomtcarlsen@gmail.com
Mob: 92 62 25 46

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>