Tips som vil gi deg mer harmoni i det nye året

harmoni2Vi satser nå på et fredelig nytt år fyllt med glede og harmoni.
Her kan du gjøre en innsats selv som kan hjelpe deg i gang med å få mest mulig harmoni og drivkraft i livet ditt.

Du kan begynne med å bli din egen aller beste venn og behandle deg selv på en god måte, slik at du blir den beste versjonen av deg selv til glede for deg selv og de rundt deg.

Veldig mange tar for lite hensyn til seg selv og tapper seg for krefter.
– Hva med deg?
Å bli en god venn med deg selv vil ha stor innvirkning på hvordan du har det og om du får det slik du ønsker deg. Det sier noe om hvor mye du verdsetter deg selv og hvor glad du er i deg selv. I motsatt fall vil du sende signaler om at du ikke fortjener bedre eller ikke er god nok.

Hvilke samtaler har du med deg selv? Hva foregår i dine tanker med det samme du våkner om morgenen? Hva sier du til deg selv om hvor bra du er?
Begynne å legge merke til hva du sier til deg selv i forskjellige situasjoner og vær klar over at negative samtaler med deg selv kan ødelegge for deg.

Det er ofte ”egoet” vårt som står for dette og hindrer oss rett som det er. Det har ingenting med virkeligheten å gjøre og stammer fra et sted langt tilbake i livet ditt. Ikke hør på denne ”stemmen” om den går inn for å ødelegge dine muligheter ved å snakke deg ned. Back deg selv opp og omskap samtalen der inne til noe som får frem det beste i deg selv.

Om du er i tvil om de valgene du tar, prøv å få tak i din ’indre stemme’. Denne stemmen er nærmest hjertet ditt og i pakt med deg selv. Den støtter deg i ønsker som er riktig for deg og tilhører din egen virkelighet. Ta ikke avgjørelser når du er påvirket av emosjoner.

Det krever en innsats å finne din ‘indre stemme’ om du har levd et liv i tidsklemma over lang tid.  Du finner den først når du har oppnådd en indre ro og kanalisert deg frem til bare de gode følelsene. Så – om du skal foreta et viktig valg, sørg for å være et sted med deg selv som gir deg tilgangen til din ’indre stemme’. Finn roen. f.eks gjennom meditasjon, få bort all støyen i ditt indre – da først, kan du spørre deg selv; – Hva vil jeg?

Å endre tankemønstre kan ta tid, men med enkle teknikker og tålmodighetsarbeid kan du komme deg videre på en bedre vei. Jeg har selv erfaring som NLP -veileder og fra egen selvutvikling gjennom mange år.

Veiledningen kan fint kombineres med akupunktur eller soneterapi.
Lurer du på noe eller trenger hjelp til å komme i gang;

Ønsker deg en fin helg!

Akupunktør TCM® og Soneterapeut

Nina Marie Tømt Carlsen

E-post: ninatomtcarlsen@gmail.com
Mob: 92 62 25 46

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>