Dotcom-oppslag i Computerworld

dotcomoppslag
Dotcom-oppslag med stor graf.

Et oppslag med mange elementer og en nøye planlegging av idé. Veien blir til mens man går, men når først ideén er i havn begynner det omhyggelige presisjonsarbeidet.

En tidslinjegraf hvor alt tekstinnholdet med bilder plasserer med piler ble en oversiktlig og god illustrasjon for saken. Saken starter med en tittel som innbyr til ordspill og skaper ekstra effekt for interessen. Journalistens ordspill ble her jobbet ytterligere frem ved å understreke dette ved variasjon i typografi. Grafen er jobbet omhyggelig med, som øker tydelighet for å få frem budskapet fakta.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>