Hvilke mål har du for det nye året?

Kvalitetssjokolade på mattorget, La Rambla - Barcelona.
Kvalitetssjokolade på mattorget – La Rambla, Barcelona.    Photoshop/Foto: Nina Marie Tømt Carlsen.

Det nye året er en tid for nye forsetter og nye mål, som kan innebære så mangt. Lurer du på hvorfor jeg fokuserer på sjokolade i denne forbindelse, så (….)

Nyttårsforsett er et begrep som etter min mening ikke er så positivt ladet og kan lett forenes med prestasjoner av negativ art. La oss heller kalle det livsgleder med kvalitetsinnhold for det kommende året, som er med på å skape positive ringvirkninger og drive for de større viktige elementene i helheten av hvor vi vil.

Spesielt viktig her er det å legge inn mye god livskvalitet så ofte man kan, som kan gi glede og motivasjon til mye godt arbeid mot nye mål. Hva er vel bedre enn å ta tak i de små øyeblikkene og fylle dem med glede, kvalitet og god inspirasjon. Det er her kvalitetssjokolade er en viktig ingrediens, ved siden av mange andre små og store ingredienser som krydrer tilværelsen og hjelper oss å brenne for det vi holder på med.

Håper med dette jeg er med på å motivere både deg og meg selv til videre godt arbeide mot nye mål for 2015.

Jeg vil fortsette å poste innlegg her inne fremover, så veldig hyggelig om du vil følge med og har glede av innholdet på siden. Jeg skal prøve å holde meg til faget, men av og til lar jeg kreativiteten råde.

Trenger du hjelp med layout eller rådgivning, ta kontakt for en prat!

Ha et fantastisk nytt år!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>