Hvor leter du etter svar ved viktige veivalg?

energisteinerDet er ikke lett å finne svarene på viktige valg og det er lett å gå seg bort ved å velge etter forventninger eller gjøre et logisk valg i forbifarten.

Tenker du: – ‘bare jeg forter meg av sted, vil jeg finne svaret der ute et sted’? – Tror du svaret blir borte, om du ikke er rask nok med letingen? – Du forstår antagelig at du allerede her står i vann til knærne og at du ikke vil finne det riktige svaret i et forhastet øyeblikk utenfor deg selv. Vi skal se nærmere på hvordan du smartest kan gå frem for å finne DITT beste svar.

Ditt beste svar skal stå i forhold til ditt innerste sanne ønske og gi et best mulig resultat for deg selv. Du vil oppnå størst glede og tilfredshet i neste livsfase når du faktisk handler i tråd med ditt hjerte. Nå gjelder det å ikke tenke så logisk at du mister muligheten din til faktisk å velge det svaret du vil få det best med.

Befinner du deg i et indre kaos er det umulig å finne svaret i alt rotet og spesielt i en slik situasjonen kan det være fort gjort å prioritere feil og ende opp med å lete utenfor seg selv. Der ute vil du garantert møte det samme kaoset, som beskriver en gjenspeiling av det du opplever i ditt indre. Jo mer urolighet, frustrasjon og stress du føler inne i deg, jo mer kaotiske følelser kjenner du der du beveger deg i din ytre verden, – desto mindre oppnår du.

Det å tiltrekke seg et svar mens du er i en frustrert modus er ganske så umulig. Du rådes herved til å ta et oppgjør med deg selv, for å opparbeide din indre ro for de beste utsikter. Svaret finner du bakenfor kaoset, inne i deg selv, så nå må du rydde vei for å komme deg dit du ønsker. «Man ser ikke skogen for bare trær» 😉

På dette tidspunktet tror jeg du aner at farten må senkes betraktelig, slutt å være overalt og haste hit og dit. Det er ikke lurt å spre energien sin for mye. I stedet er det nødvendig å faktisk jobbe med å roe deg selv og din indre verden.

Det beste svaret kommer til deg når du er klar og det krever tålmodighet i en ofte lang prosess. Du vet at det riktige svaret har kommet, når du kan ta en beslutning med hjertet og du føler deg rolig og lettet over ditt valg. Jeg garanterer at kroppen vil si fra om valget blir feil for deg.

Din indre verden roer du bl.a. med meditasjon, yoga eller tur i naturen for best å stille ditt sinn for et sikrere resultat. Svaret vil en dag komme helt naturlig til deg og du vet at det er riktig.

Husk! – svaret finner du ved å lete innover i deg selv. I tillegg til hjertet kan du navigere etter magefølelse eller intuisjon og kanskje du en periode har fått andre signaler som sier deg noe om hvor du skal gå.

Lykke til <3 <3 <3


Trenger du hjelp til bevisstgjøring i en utfordende fase i livet, ta gjerne kontakt!

Terapeuten tilbyr – Akupunktur – Soneterapi – Bevisstgjørende Veiledning

 

Akupunktør TCM® og Soneterapeut

Nina Marie Tømt Carlsen

E-post: ninatomtcarlsen@gmail.com

Følg gjerne min facebookside! – Der kan du nå meg på PM:
https://www.facebook.com/www.ninatomtcarlsen.no/

Foto: Ninatomtcarlsen.no

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>