Om

ninatomtcarlsen
Nina Tømt Carlsen. Foto: FridaMarieGrande.no

Nina Marie Tømt Carlsen er utdannet Akupunktør og Soneterapeut med 13 års erfaring fra egen praksis og tidligere lang erfaring fra næringslivet og selvutvikling. Hun brenner for terapeutyrket, hvor hun kan hjelpe mennesker og hun har tilegnet seg god erfaring med behandling av en rekke plager.

Hun er hele tiden opptatt av å utvikle seg både faglig og personlig, som bidrar til å øke både bevissthet og kvalitet i hennes arbeide. Hun har bl.a. trent yoga i årrekke og deler gjerne sine erfaringer med pust, meditasjon og andre teknikker som er viktig for å øke sitt potensiale.

Hun har ved siden av akupunktur og soneterapi, kurs innen NLP-coaching og flere utviklende kurs – som utgjør en viktig kombinasjon, som er nødvendig for å jobbe helhetlig med klientene. Dette er til stor hjelp spesielt ved veiledning og bevisstgjøring.

Utdannelse

  • Sertifisert Akupunktør (3,5 år) ved Norwegian Academy of Traditional Chinese Medicine, Uteksaminert 2007.
  • Certified Acupuncturist TCM, University of Traditional Chinese Medicine, Beijing, 2007.
  • Certified NLP Practioner ved The Paradigm Academy, 2005.
  • Diplomert Soneterapeut fra Axelsons body work school, 2003.

Terapeuten arbeider utfra en helhetlig vurdering og behandler individuelt utfra klientens behov. Det legges stor vekt på å finne frem til årsak og behandle dette.
Bevisstgjøring, Kopping og Tuinamassasje benyttes som supplement til hovedbehandlingsformene; Akupunktur og Soneterapi.

 

Nina Marie Tømt Carlsen er også utdannet typograf og gløder for kreativt arbeide og har jobbet innen grafisk og mediabransjen i bortimot 30 år.

Hun har lang erfaring fra avis-layout 

  • Klassekampen – som typograf
  • Computerworld – som deskjournalist

Hun har erfaring fra produksjon av alle type trykksaker da hun var ansatt i div. grafiske bedrifter og gjennom freelanceoppdrag.

  • Visittkort, brevark m.m.
  • Brosjyrer og div. reklamemateriell
  • Bok

Hun har god erfaring med bildebehandling og lay-outarbeid – fra planlegging til ferdig trykksak og tett samarbeid med kunder og trykkeri.

Hun har efaring fra bokproduksjon
Filmproduksjonsboken til ´Lange Flate Baller´: Et prosjekt for Harald Swartz i samarbeid med en grafisk designer om alt fra idéutvikling, oppbygging av boken, layout, bildevalg og typografi. Vi hadde et tett samarbeid med Harald Swartz, tekstforfatter og forlaget i prosessen. Et fantastisk spennende oppdrag!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>