10 tips til deg som står ovenfor viktige veivalg

veivalg og målSlik kommer du i mål uten for mange hindringer på veien

 1. Velg det du er best på eller det som vil gjøre deg gladest, for dette vil du best lykkes i. Du må nemlig ha med deg hjertet og godfølelsen i ditt valg, for at det skal bli rett for deg.
 2. Når du ser deg selv i målet på et angitt tidspunkt, beskriver du et bilde av deg selv i din nye situasjon, med de omgivelser og de rette følelsene du ønsker deg. Hvordan føles dette?
 3. Lag deg delmål frem i tid, godt beskrevet på hvor du er, hva som skal til og hvordan det vil endre deg og dine omgivelser.
 4. Følg magefølelsen hele veien, men husk; – denne er mest til å stole på når du har en indre ro, som kan opparbeides over tid.
 5. Sett grenser for deg selv og andre, som forstyrrer din vei mot målet og omgi deg med mennesker som er positive for deg. – Å si nei; er kanskje den viktigste grensen du trenger å lære deg, slik at du kan styre livet ditt etter dine egne verdier.
  Kathrine Aspaas har en god beskrivelse, som du kan lese om her
 6. Legg bort dårlig samvittighet i forhold til alt og alle – det er en energityv som vil forstyrre deg.
 7. Slutt med å tenke hva andre tror og mener om deg.
 8. Når du velger deg selv, vil du få mer energi til å nå målet. Dette betyr å ta vare på seg selv, slik at du får det best mulig. Dette gir avkastning i form av økt energi og motivasjon for det du vil.
 9. Nå nærmer du deg ustoppelig – men så enkelt er det ikke. Hva om underbevisstheten vil noe annet enn din logiske intelligens. Den er sterk og kan forstyrre dine bevegelser på veien. Se også opp for egoet, din indre stemme – som ikke alltid er på parti med deg.
 10. Det er kun du som styrer skuta og er din egen skipper, så vær vaktsom og unngå skjær i sjøen og få skuta helberget til målet.

Lykke til!

Ønsker deg en riktig God Påske!

Akupunktør TCM® og Soneterapeut

Nina Marie Tømt Carlsen

E-post: ninatomtcarlsen@gmail.com
Mob: 92 62 25 46

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>