Hvordan takler du barrierer?

ninatomtcarlsenakupunktur
Du får en «kraftig beskjed» som du ikke kan unngå å merke på kroppen. Den kan virke uoverkommelig eller være av mer beskjeden karakter.

En hendelse som føles så meningsløs og som du kun ser som en stor ulempe, som kanskje spolerer det du har jobbet hardt for eller som påfører deg eller ditt en merkbar endring som vanskelig kan ses på som positivt.

Hva sier du til deg selv når du prøver å takle en opplevelse av en slik hardtslående karakter som setter deg ut?

Det er ikke alle som takler slike barrierer like godt, men det går an å snu en slik hendelse og se det i lys fra et nytt ståsted eller perspektiv. Til syvende og sist er dette ofte et riktig resonnement som belyser situasjonen klarere enn det du automatisk ser der og da.

Et tankemønster i tråd med nytt perspektiv står også i forhold til hva som ofte er ment for deg og som faktisk er mer i tråd med ditt innerste jeg og som bare ligger og venter på at du skal oppdage denne «stien», komme på idéen, etc. Det er lov å tenke positivt!

Måten du tenker på er essensielt i en slik sammenheng, hvor du blir slått ut av en hendelse som kommer kastende på deg som lyn fra klar himmel. Du blir bremset såpass at du ikke fungerer på lang tid og du spør deg selv om hva som er meningen med lynnedslaget i livet ditt. En hendelse som du absolutt ikke ba om!

Har du hørt om underbevisstheten eller skjulte velsignelser på veien? Hva du enn har bestemt deg for, kan det være at underbevisstheten styrer deg i den retningen du ber om innerst inne. Av og til får man så klare signaler og hjelp på veien at det må slike «klare beskjeder» til for å vekke deg. Det kan være at egoets klare beskjed overstyrte magefølelsen om hva du skulle velge den dagen skaden var total. Vi har alle kjent på dette fra tid til annen!

Jeg lover deg at hendelsen setter deg ut, men like klart er den en redning og hjelp på veien i et større og mer helhetlig bilde om noe viktigere og riktigere som venter deg. Noe du ikke er klar over eller er i stand til å se om du hadde fortsatt å presse deg frem med egoets vilje og skylappene godt trukket ned foran øynene.

Hva som venter deg et stykke lenger frem får du ikke vite før du er kommet et stykke videre på ferden og gitt av din tålmodighet. Spenningen er til å ta og føle på rundt hva som skjuler seg der fremme rundt neste sving. Først når du har kommet videre og inn i noe nytt vil du se sammenhengen om hva som skjedde deg og hvorfor. Du vil videre kunne se for deg hvordan du ville hatt det om ingenting var skjedd og alt var som tidligere, uten en ny oppvåkning.

Jeg selv er på vei til inngangen av denne svingen, så hva som kommer til syne når jeg runder den vil etter hvert åpenbare seg. Livet kan romme mange slike! Det er bare å ta det med ro og bruke intuisjonen og tålmodigheten som kompass videre.

Lykke til på ferden der du befinner deg <3

Ta gjerne kontakt for en time om du trenger hjelp til dine utfordringer eller plager!

Terapeuten tilbyr disse behandlingsformene, som kan kombineres ved behov:
♦ Bevisstgjørende veiledning  ♦ Akupunktur  ♦ Soneterapi  ♦ Kopping  ♦ Massasje

Nyt fine vårlige dager!

Akupunktør TCM® og Soneterapeut

Nina Marie Tømt Carlsen

E-post: ninatomtcarlsen@gmail.com
Mob: 92 62 25 46

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>