Vil du slippe unna høstforkjørelsen?

forkjorelse

Du har muligheter du kanskje ikke visste om når du merker at forkjørelsessymptomene setter i gang.

Det er ofte slik at det passer veldig dårlig å bli syk! Du var kanskje ikke klar over at du har mulighet til å stoppe eller redusere utviklingen av en forkjørelse om du gjør noen grep før den utvikler seg for langt.

Akupunktur er effektivt i dette tilfellet. Om du får behandling før forkjørelsen bryter ordentlig ut, kan du klare å stoppe den. Akupunktur er også til god hjelp om den har satt seg i bronkier, bihuler eller utviklet seg til en langvarig luftveisinfeksjon. Et par behandlinger kan være gull verdt for raskere bedring. Om du har hatt det lenge, trengs ofte noen flere behandlinger. Om det er virus, kan ingen antibiotika hjelpe uansett.

Ved en akupunkturbehandling kartlegger terapeuten årsakssammenhenger og ubalanser i kroppen. På denne type symptomer settes nåler for å drive ut en invasjon av kulde, vind eller andre ytre patogene faktorer som f.eks virus. Har du begynt å bli varm med litt feber, kan akupunktur styre denne ned, om du ikke vil la den gå sin gang.

Kroppen har gjerne godt av en generelt styrkende behandling, om du kanskje er sliten eller hatt en stressende periode. Vi kan evnt. roe sinnstilstand eller fjerne spenninger.
Om du er veldig tett i brystet kan det åpnes opp for friere passasje, slik at du puster lettere. Tettheten kan få hjelp til å løsne og en eventuell hoste kan reduseres.

Som du ser har vi mange muligheter i en tankegang som bygger på den kinesiske filosofi og en naturlig måte å se alt som skjer i kroppen på i sammenheng med naturen og alt vi omgir oss med. Vi er en del av alt dette og påvirkes også lett om det er endringer i f.eks klima og årstider.

Nøl ikke med å ta kontakt!
Jo raskere man starter behandling, jo raskere slipper du unna plagene! – Dette gjelder selvfølgelig ikke bare forkjørelse, men også alle andre plager.

Nyt dagene mot høst!

Akupunktør TCM® og Soneterapeut

Nina Marie Tømt Carlsen

E-post: ninatomtcarlsen@gmail.com
Mob: 92 62 25 46

 

Foto: Nina Tømt Carlsen

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>