Hvilke energier omgir du deg med?

energierEr du oppmerksom på hva du fyller livet ditt med eller hva du omgir deg med akkurat nå? – Det har stor betydning for hvordan du føler deg og for hvilket energinivå du får. Du trenger din energi til å utrette det du ønsker hver eneste dag.

Er du en personlighetstype som lett tar inn energier fra mennesker, steder og situasjoner og du merker samtidig at dette tapper deg for krefter? – Ja, da er dette spesielt interessant å være bevisst på for deg. Her er det nemlig mye å hente ved å være oppmerksom på dine egne bevegelser, valg og prioriteringer.

Vi mennesker/individer er veldig forskjellige, akkurat som alt annet naturskapt i vårt univers. Derfor er det helt naturlig at vi tar imot, føler og opplever våre omgivelser forskjellig. Dette er en logisk følge av naturens lover som vi i kinesisk medisin ser som sammenhengen mellom yin og yang, som finnes i og mellom absolutt alt.

Et menneske med fremtredende yinkarakteristikk, som kan ses på som mindre robust og noe sartere enn en person med overvekt av yang – har ofte mindre motstandskraft ved påvirkning av energier utenfra. Er du av denne mer yin-karakteristiske typen og merker at du lett mister din energi; – pass nøye på dine valg av hva du tilfører ditt eget liv. Omgi deg så godt du kan med mennesker som gjør deg best mulig, omgivelser som virker godt for kropp og sjel og situasjoner som øker ditt energinivå.

Det ville vært fantastisk om livet var slik at du bare kan velge kun det beste, for overraskelser forekommer for de fleste av oss når vi minst forventer det. Derfor er det ikke alltid du er herre over alt som skjer deg, så du må gjøre ditt beste. Så fylle på kreftene med det som gjør deg godt og som kan styrke helheten, som legger grunnlaget for gode dager akkurat slik du ønsker å ha det :)

Lykke til <3


Terapeuten tilbyr:  – Akupunktur – Soneterapi – Bevisstgjørende Veiledning
Ta kontakt om du trenger hjelp til bevisstgjøring rundt noe du ønsker å endre i livet ditt eller om du ønsker behandling av andre plager :)

 

Akupunktør TCM® og Soneterapeut

Nina Marie Tømt Carlsen

E-post: ninatomtcarlsen@gmail.com
Mob: 92 62 25 46

Følg gjerne min facebookside. Der kan du også stille spørsmål via PM.
https://www.facebook.com/www.ninatomtcarlsen.no/

Foto: Ninatomtcarlsen.no

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>