Ser du deg selv som yin- eller yangperson?

yinkarakterLeste du mitt forrige blogginnlegg og følte deg truffet av beskrivelsen av en yinpreget person? – Tenkte du samtidig at du som denne litt mer forsiktige personlighetstypen stod dårligere stillt enn de yangpregede? – Her kommer etterfølgeren, som gir deg et nærmere innblikk og som kanskje vil overraske deg.

Om du passet bra inn i yin-beskrivelsen og du ser deg selv som svakere stillt i forhold til yang-beskrivelsen, kan du nå bli oppmerksom på at dette ikke trenger være tilfelle. Som en yinpreget person har du store muligheter til endringer av ditt potensiale ved bevisstgjøring av din indre styrke. Da vil du klart se at du til og med kan stå bedre rustet enn den robuste yangpregede personen.

Du som innehar denne yin-naturen; – vær oppmersom på at du kan styrke ditt indre og øke din motstandskraft med både indre bevissthetsarbeide som nevnt, endring av tankemønstre og arbeid med indre ro og trygghet. Det finnes mange veier til Rom. Dette kan igjen øke din generelle energi/kraft og dermed øke din yang. Videre blir du i stand til å stå sterkere i deg selv og sammen med de mer kraftfulle og høylydte yangpersoner.

Videre kan det avsløres at du som er av en mer forsiktig, følsom yinkarakter oftest sitter inne med den beste intuisjonen og det største følelsesregisteret som kan være til stor nytte ved manøvrering i viktige beslutningsprosesser, forhandlinger og vurderinger. De yange, som ofte er både ekstroverte og kraftfulle, brøyter banen med sin stormende væremåte og med sine spisse albuer sitter de ofte i posisjoner hvor viktige beslutninger skal taes. Bestemmelsene blir som regel tatt raskt og effektivt, ofte etter en begrenset helhetsvurdering, fordi de mangler intuisjonsevnen og evnen til å se detaljene som kan være viktige i sammenhengen.

Tolkning av ulike personligheter og hva som kjennetegner disse kan ses i mange ulike sammenhenger, uten at vi trekker inn flere her. I kinesisk medisin har vi blandt annet en beskrivelse som er knyttet til de 5-elementer og fem ulike karaktertrekk.

En liten påminnelse til slutt! – ‘Det er ikke dermed sagt at den som snakker høyest har det viktigste budskapet!’

Lykke til på din vei <3


Terapeuten tilbyr:  – Akupunktur – Soneterapi – Bevisstgjørende Veiledning
Ta kontakt om du trenger hjelp til bevisstgjøring rundt noe du ønsker å endre i livet ditt eller om du ønsker behandling av andre plager :)

Akupunktør TCM® og Soneterapeut

Nina Marie Tømt Carlsen

E-post: ninatomtcarlsen@gmail.com
Mob: 92 62 25 46

Følg gjerne min facebookside. Der kan du også stille spørsmål via PM.
https://www.facebook.com/www.ninatomtcarlsen.no/

Foto: Ninatomtcarlsen.no

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>