Vet du dette om føttene dine?

soneterapi3

Opplever du verking eller vondter under føttene når du trår på underlaget. Det kan være flere årsaker til dette, men uansett hva det er oppleves det som plagsomt om føttene har et polstret lag som «krystaller» på områder under foten, som føles ubehagelig å gå på.

Det er ikke alltid du vil merke så mye til disse «krystallene», om du er blitt vant til de. Kroppen innstiller seg på hva som er normalen, selv om den må ignorere smerte og ubehag. Blokkeringene er et symptom på noe som kan utvikle seg til å bli et større problem på sentrale deler i kroppen. Derfor er det viktig å få behandling for dette på et tidlig stadie før det skapes en ond sirkel.

Mange får slike blokkeringer i en stressende hverdag og hele livet med alt vi opplever av følelsesmessige påkjenninger eller stress kan øke belastningen i kroppens systemer. Stramme sener under foten kan ha samme årsak. Uheldig kosthold skaper også symptomer av slik karakter. Det anbefales en bevissthet ved å kjenne etter hva du har under føttene og hvordan de er å gå på.

Får du fjernet blokkeringer og skapt en fri flyt, vil hele kroppen føles mer behagelig. Du kan møte sommeren med myke føtter og en kropp med fri flyt. Er du preget av en stressende hverdag gjør soneterapi underverker ved å roe ned en anspennt kropp og sinn. Det er da mulig å behandle både på det emosjelle og det fysiske plan ved en spesifikk plage. Det jobbes både under føtter og på legger for å åpne opp for energiflyten.

En sommer hvor du kan lett gå rundt barbent på myke føtter og samtidig føle deg fri og energifull i egen kropp og sinn er vel noe å drømme om. Da kan den varme årstiden nytes på en helt annen måte med en ny tilstedeværelse og velbehag :)

Du kan lese mer om hvordan soneterapi fungerer i et av mine tidligere blogginnlegg HER!


Nyt våren <3 <3 <3


Terapeuten tilbyr:  – Bevisstgjørende veiledning  – Akupunktur  – Soneterapi  – Kopping  – Massasje. Ta kontakt for timebestilling eller om du lurer på noe :)

Akupunktør TCM® og Soneterapeut

Nina Marie Tømt Carlsen

E-post: ninatomtcarlsen@gmail.com
Mob: 92 62 25 46

Følg gjerne min facebookside. Der kan du også stille spørsmål via PM.
https://www.facebook.com/www.ninatomtcarlsen.no/

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>